Dit is Inma's

 

 De kennel INMA'S is gevestigd in het buitengebied van Maasbree, in het zuiden van Nederland.

Het eerste van ons afkomstige nest dateert van 21 oktober 1987.

 

Van onze honden hebben er tot op dit moment 50 de Nederlandse kampioenstitel weten te behalen.

Bovendien hebben meerdere honden in het buitenland behaalde titels achter hun naam.

Op dit moment staan nog enkele van onze Welsh Springers op het punt de felbegeerde Nederlandse titel in de wacht te slepen.

 

 Bij INMA'S staat de gezondheid, spontaniteit en schoonheid van de Welsh voorop. Onze pups en volwassen honden wonen in huis en de socialisatie staat hoog in ons vaandel. Wij beschouwen het fokken en showen van Welsh Springers als een goede en leuke tijdvullende hobby. Hoewel wij in het veld niet zelf actief zijn, hebben onze honden ook op dit gebied goede resultaten behaald.

 

In de afgelopen jaren hebben wij honden geëxporteerd naar Australië, België, Denemarken, Duitsland, Estland, Frankrijk, Griekenland, Japan, Luxemburg, Tsjechië, Zweden en Zwitserland.

 

 Wij vinden het belangrijk dat mensen actief met onze honden bezig zijn. Het maakt niet zoveel uit of dit nu het volgen van gedrag- en gehoorzaamheidscursussen is, of dat men bezig is op show- of jachtgebied.  Het gaat erom dat u bezig bent met uw viervoeter. We zijn dan ook selectief in het toewijzen van puppies en volwassen honden aan nieuwe eigenaren.

 

Door de jaren heen hebben we enorm veel voldoening gehad van onze Welsh Springers.

Dit blijkt onder andere ook uit de respons van de nieuwe eigenaren en van de keurmeesters op tentoonstellingen en in het veld.

 

 Aangezien wij een Welsh de volle aandacht willen geven die hij/zij verdient, zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe "gastgezinnen" die een goed opgevoede Welsh een thuis willen geven.

Indien u het leuk vindt om een puppy met ons te "co-ownen", neem dan gerust met ons contact hierover op.

Wij geven u graag nadere informatie.